Deel dit bericht:

Eus – Özcan Akyol over gelijke onderwijskansen | Gelijke onderwijskansen Podcast #2

Tijdens het door UGO georganiseerde mini-congres (15 november 2022) rond het thema ‘Gelijke kansen met taal in een lange leerlijn’, sprak Eus in zijn keynote over zijn (onderwijs)ervaringen met kansenongelijkheid. Zelf moest hij namelijk naar de mavo terwijl hij een Atheneumadvies had. In deze podcast geeft Eus zijn visie op ongelijke kansen in het onderwijs. Het belang van lezen komt duidelijk aan bod en ook de gevaren die gepaard gaan met niet goed kunnen lezen bespreekt hij.

Bekijk de podcast hier op de webite of klik hier om hem op Spotify te beluisteren.

Gerelateerde artikelen

Voor onze UGO-lessen maken wij gebruik van het online platform LessonUp. In deze casestudy kun je lezen waarom wij voor LessonUp hebben gekozen en waarom dit het perfecte platform is voor onze online taalondersteuningslessen.
In iedere UGO-tekst hebben we tien (moeilijke) woorden geselecteerd die belangrijk zijn voor het begrip van de tekst. Hoeveel tijd besteed je bij de introductie op het onderwerp van de tekst aan het semantiseren van deze woorden?

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.