Deel dit bericht:

Update UGO-lesprogramma

Het UGO-lesprogramma bestaat inmiddels al weer bijna twee schooljaren. In die twee jaar hebben we natuurlijk niet stilgezeten. We vonden het dan ook tijd om al onze lessen weer eens kritisch te bekijken. Een flinke redactieslag!

Samen met onze partner LessonUp hebben we les(deel) voor les(deel) en slide voor slide ons programma doorgenomen om zaken als kleurverschillen, versprongen tekstdelen, spelfouten en hotspots die niet op het juiste moment openen, te corrigeren. Dit is een flinke klus, maar inmiddels zijn alle lessen geredigeerd. Mocht je nog foutjes of onvolkomenheden tegenkomen, laat het ons dan gerust weten.

Lees ook de andere nieuwsitems om te zien wat er nog meer is aangepast én aangevuld in ons lesprogramma!

Gerelateerde artikelen

Voor onze UGO-lessen maken wij gebruik van het online platform LessonUp. In deze casestudy kun je lezen waarom wij voor LessonUp hebben gekozen en waarom dit het perfecte platform is voor onze online taalondersteuningslessen.
In iedere UGO-tekst hebben we tien (moeilijke) woorden geselecteerd die belangrijk zijn voor het begrip van de tekst. Hoeveel tijd besteed je bij de introductie op het onderwerp van de tekst aan het semantiseren van deze woorden?

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.