Deel dit bericht:

Nieuwe versie Algemene Handleiding UGO primair onderwijs

De Algemene Handleiding UGO is geüpdatet en aangepast voor het primair onderwijs. Wat is er nieuw en waar vind je de handleiding?

De nieuwe versie van de Algemene Handleiding voor het primair onderwijs is, net als al onze lessen, te vinden in ons kanaal onder ‘UGO primair onderwijs’ in het lesplan ‘Algemene Handleidingen’. Daar vind je ook de nieuwste versie van de ‘Handleiding Gebruik LessonUp voor UGO’.

In de nieuwe versie van de Algemene Handleiding is de opbouw van en toelichting op de lesonderdelen duidelijker gestructureerd. Ook biedt hij uitleg over de nieuwe features (antwoorden op de kijk- en weetvragen en kernbegrippen).

Lees ook de andere nieuwsitems om te zien wat er nog meer is aangepast én aangevuld in ons lesprogramma!

Gerelateerde artikelen

Voor onze UGO-lessen maken wij gebruik van het online platform LessonUp. In deze casestudy kun je lezen waarom wij voor LessonUp hebben gekozen en waarom dit het perfecte platform is voor onze online taalondersteuningslessen.
In iedere UGO-tekst hebben we tien (moeilijke) woorden geselecteerd die belangrijk zijn voor het begrip van de tekst. Hoeveel tijd besteed je bij de introductie op het onderwerp van de tekst aan het semantiseren van deze woorden?

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.