Deel dit bericht:

Nieuwe UGO-thema’s en lessen

Het UGO-curriculum bestaat momenteel uit vier blokken (thema’s) voor zowel groep 6, 7 als 8 en drie blokken voor de brugklas. Daarnaast zijn er recent ook een aantal presentatielessen aan het programma toegevoegd. Maar…. er is meer in aantocht!

Samen met een docent van de Hogeschool van Amsterdam en twee Utrechtse docenten uit het VO werken we momenteel aan nieuwe UGO-lessen. We ontwikkelen voor ieder leerjaar in het primair onderwijs een vijfde UGO-blok en voor de brugklas een set van losse lessen. De nieuwe thema’s zijn gekozen naar aanleiding van gesprekken met een aantal leerkrachten én leerlingen die met ons lesprogramma werken. Welke thema’s dat zijn blijft nog even een verrassing. Naar verwachting zijn deze nieuwe lessen na de zomervakantie beschikbaar. Houd het nieuws op onze website in de gaten!

Gerelateerde artikelen

Voor onze UGO-lessen maken wij gebruik van het online platform LessonUp. In deze casestudy kun je lezen waarom wij voor LessonUp hebben gekozen en waarom dit het perfecte platform is voor onze online taalondersteuningslessen.
In iedere UGO-tekst hebben we tien (moeilijke) woorden geselecteerd die belangrijk zijn voor het begrip van de tekst. Hoeveel tijd besteed je bij de introductie op het onderwerp van de tekst aan het semantiseren van deze woorden?

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.