Deel dit bericht:

Evaluatie UGO-programma

Wie maken er gebruik van het UGO-programma? Hoe zetten zij het programma in en wat zijn hun ervaringen?

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met een  evaluatie van het UGO-programma. Twee masterstudenten van de Universiteit Utrecht voeren deze evaluatie voor ons uit. Zij hebben een enquête uitgezet onder een groot aantal scholen in Utrecht om van hen onder andere te horen óf ze met ons programma werken, hoe ze dat doen, hoe ze het werken met ons programma ervaren en welke ontwikkeling ze bij hun leerlingen zien. Met een aantal gebruikers worden verdiepende gesprekken gevoerd. De feedback die we op deze manier verzamelen is voor ons heel belangrijk. We kunnen deze goed gebruiken om waar nodig het UGO-programma te verbeteren en/of aan te vullen.

We hopen rond de zomervakantie de evaluatie af te ronden.

Gerelateerde artikelen

Voor onze UGO-lessen maken wij gebruik van het online platform LessonUp. In deze casestudy kun je lezen waarom wij voor LessonUp hebben gekozen en waarom dit het perfecte platform is voor onze online taalondersteuningslessen.
In iedere UGO-tekst hebben we tien (moeilijke) woorden geselecteerd die belangrijk zijn voor het begrip van de tekst. Hoeveel tijd besteed je bij de introductie op het onderwerp van de tekst aan het semantiseren van deze woorden?

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.