Nederlands voor kinderen

Nederlandse taalvaardigheid

Beheersing van de Nederlandse taal is enorm belangrijk voor leerlingen, al vanaf de basisschool. Door te lezen en luisteren bouwen leerlingen kennis op en leren ze andere werelden kennen. Taal is nodig om te denken, om een mening te kunnen geven, om begrepen te worden, anderen te kunnen begrijpen en nog zoveel meer. Goede beheersing van de Nederlandse taal voor kinderen schept kansen voor de rest van hun leven.

Nederlands oefenen voor kinderen

Wij geloven dat elk kind nóg beter kan worden in Nederlands. Alle kinderen moeten uiteindelijk een basisniveau van de Nederlandse taal bereiken. Hier kunnen ze de rest van hun carrière op voortborduren. UGO is het online lesprogramma voor scholen om leerlingen te begeleiden bij hun Nederlandse taalvaardigheid. Tip de docent van je kind over het UGO lesprogramma, zodat jouw kind snel kan starten met het versterken van zijn/haar Nederlandse taalvaardigheid.

Ben je ouder/verzorger?

Wil je dat jouw zoon of dochter een hoger taalniveau ontwikkelt en oefent met begrijpend lezen? 

Vertel de leraar dan over de UGO online leeromgeving, na school of bijvoorbeeld tijdens het eerstvolgende oudergesprek.

Nederlands met UGO

Het UGO-lespakket bevat alle materialen om kinderen te begeleiden. Het is gemakkelijk in gebruik en geheel kosteloos in te zetten. In het programma gaan leerlingen als onderzoeker aan de slag. Ze verdiepen zich steeds in een ander onderwerp, leren de woorden die daarbij horen en lezen inspirerende artikelen. Leerlingen kunnen zichzelf uitdagen en werken in een eigen tempo aan hun taalvaardigheid. UGO is hierdoor het ideale online lesprogramma voor scholen om leerlingen te begeleiden bij het leren van spelling en schrijven.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.