Bijles spelling groep 6/7/8 en brugklas

Bijles spelling

Bijles Nederlands kost al gauw 30 tot 40 euro per uur. Daardoor is het niet altijd beschikbaar voor de doelgroep die het wellicht het hardst nodig heeft! Met UGO kunnen leraren een gratis programma inzetten, dat aanvulling geeft op het reguliere lesprogramma. Gratis voor de school, en gratis voor het kind!

Spelling is de basis van schrijven

Bij alle schoolvakken moeten leerlingen kunnen schrijven. Denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van een vraag bij geschiedenis. Als een leerling niet weet hoe hij/zij bepaalde woorden spelt, is het misschien wel onmogelijk het goede antwoord te geven. En ook na school stopt het schrijven natuurlijk niet. Daarom is het belangrijk om veel te oefenen met spelling. Dat kan met de online taalondersteuning van UGO!

Ben je ouder/verzorger?

Wil je dat jouw zoon of dochter een hoger taalniveau ontwikkelt en oefent met begrijpend lezen? 

Vertel de leraar dan over de UGO online leeromgeving, na school of bijvoorbeeld tijdens het eerstvolgende oudergesprek.

Online programma voor op school

UGO is het online lesprogramma voor scholen om leerlingen te begeleiden naar een hoger spellingsniveau. Wij geloven dat elk kind nóg beter kan worden in schrijven. Met de digitale leeromgeving leren kinderen nieuwe woorden spellen en krijgen ze tips hoe je een goed antwoord schrijft. Tip de docent van je kind over het UGO lesprogramma, zodat jouw kind snel kan starten met het versterken van hun vaardigheden in spelling.

Spelling groep 6/7/8 en brugklas

Het UGO lespakket bevat alle materialen om kinderen te begeleiden. Het is gemakkelijk in gebruik en geheel kosteloos in te zetten. In het programma gaan leerlingen als onderzoeker aan de slag. Ze verdiepen zich steeds in een ander onderwerp, leren de woorden die daarbij horen en lezen inspirerende artikelen. Leerlingen kunnen zichzelf uitdagen en werken in een eigen tempo aan hun taalvaardigheid. UGO is hierdoor het ideale online lesprogramma voor scholen om leerlingen te begeleiden bij het leren van spelling en schrijven. 

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.